Πέμπτη, Οκτωβρίου 04, 2007

Καλή αρχή στη Ν.Δ.

Μετά από έρευνα του skai:

" Σοβαρές αντιδράσεις και ηθικά ζητήματα προκύπτουν από την υπόθεση κατασκευής εξοχικής κατοικίας του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ, στην Ανάβυσσο, με οικοδομική άδεια χωρίς ισχύ."


Δηλαδή, ο κ. Σουφλιάς που είναι πολιτικός μηχανικός και έχει ασκήσει και το επάγγελμα (και άρα ξέρει και την πολεοδομική νομοθεσία), είναι υπουργός του ΥΠΕΧΩΔΕ, δηλαδή του υπουργείου στο οποίο εντάσσεται η πολεοδομία, και είναι και ΝΔίτης ορίτζιναλ, δεν ήταν κανα πρόσωπο του θεάτρου που τον έβαλαν εκεί να κολυμπήσει στα σκατά, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ;

Τελικά, ή ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά ή η δεξιά δεν ξεχνά τί σημαίνει ΠΑΣΟΚ ή τα ΜΜΕ δεν ξεχνούν τί θα πει ΠΑΣΟΚ ή ...... μπερδεύτηκα ...
τσοκτσοκ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μ'αρέσει που κάνει τον άσχετο και το φταίξιμο το παίρνει ο μηχανικός του... Κι αυτός δεν ήξερε. Απλώς ήταν υπουργός. Διάβαζε και νομοθετούσε. Με το σπίτι του θα ασχολιόνταν?

ttsok είπε...

Αν τελικά είναι έτσι τα πράγματα, να δω ποιος μηχανικός θα την πληρώσει; Κανας άσχετος που βρέθηκε εκεί για να βγάλει μία μελέτη για το μηνιάτικο; Ή κανα γαλάζιο παιδί; ... ;-)