Πέμπτη, Οκτωβρίου 04, 2007

Κλίντον - Δεν ξεχνώ ...

Λόγω της γνωστής Μπογιοπουλίασης που διακρίνει το παρόν μπλογκ, αλλά και επειδή ο Μπογιόπουλος παραέχει έμπνευση αυτές τις μέρες και μας έχει σπάσει τα νεύρα, μπήκα στον πειρασμό ...

Ο αγαπητός Κλίντον λοιπόν, επισκέπτεται την Ελλάδα την Παρασκευή. Προσκεκλημένος του Ελληνοαμερικάνικου Επιμελητηρίου. Ξέρετε μωρέ, ο Μπιλ.

Όχι αυτός ο κακός ο Μπους που βομβαρδίζει Ιράκ και Αφγανιστάν και έχει γιομίσει το Γκουαντάναμο και είναι κατά των εκτρώσεων και υπέρ της θανατικής ποινής.

Ο Μπίλ καλέ, που έριξε πλουτώνιο στη Γιουγκοσλαβία και για ένα ψωλόχυμα σε ταγέρ έριξε βόμβες στο Ιρακ και είναι κατά των εκτρώσεων και υπέρ της θανατικής ποινής.


Γι' αυτόν τον Μπιλ λοιπόν, γράφει ο Μπογιόπουλος:

Εκτός απροόπτου, μεθαύριο Παρασκευή, καταφθάνει στην Ελλάδα ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, ο Μπιλ Κλίντον, προσκεκλημένος του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου (και όχι του κ. Σημίτη, αυτή τη φορά).

Μιας και οι δεσμοί του Κλίντον με το ΠΑΣΟΚ είναι σφυρηλατημένοι στο καμίνι της ...«κεντροαριστεράς»

*

(θυμίζουμε:

α) για το χατίρι του Κλίντον, το ΠΑΣΟΚ, αφού ενέπλεξε τη χώρα στο βομβαρδισμό της Γιουγκοσλαβίας, κατόπιν ανέσυρε χουντικούς νόμους για να απαγορεύσει την αντιιμπεριαλιστική διαδήλωση ενάντια στην επίσκεψή του, το 1999, κατέστησε την Αθήνα πόλη κατεχόμενη από τους Αμερικανοτσολιάδες και μετέτρεψε τη διαδήλωση σε κυνήγι κεφαλών διαδηλωτών τους οποίους τα ΜΑΤ του κ. Χρυσοχοΐδη ψέκαζαν με χημικά έως και δέκα χιλιόμετρα (!) μακριά από το Σύνταγμα,

β) ο κ. Παπανδρέου, ως πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς έχει ταχθεί επισήμως υπέρ της νίκης των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ, επιφανές στέλεχος των οποίων είναι ο Μπιλ και η διεκδικήτρια του θώκου σύζυγός του, η Χίλαρι,

γ) ο κυβερνητικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Δ. Ρέππας, είχε δηλώσει ότι το ΠΑΣΟΚ κατατάσσει τον Κλίντον στη λαμπρή οικογένεια της «κεντροαριστεράς»)

*

έχουμε πρόταση:

Ας ενώσουν τη φωνή τους οι υποψήφιοι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ και ας ζητήσουν από τον «εκλεκτό» σύμμαχό τους να παραμείνει άλλη μια μέρα στην Ελλάδα, προσκαλώντας τον, επίσημα, το Σάββατο, στο Εθνικό τους Συμβούλιο.

Τι πιο χρήσιμο από έναν δεδηλωμένο φίλο του ΠΑΣΟΚ σαν τον Κλίντον, στο βήμα του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος, να τους εξηγεί πώς θα πραγματοποιήσουν την «αριστερή» τους στροφή...

Δεν υπάρχουν σχόλια: