Δευτέρα, Οκτωβρίου 08, 2007

Βρε ψευτάκο Μάθιου Νίμιτς !;!;!;

Άκου τί είπε βρε ο Μάθιου.... Ο Ματθαίος καλέ:

"ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν σίγουρα μεγάλος κατακτητής, όμως έσφαξε χιλιάδες ανθρώπους και κατέστρεψε πολλές πόλεις".



"ο Μέγας Αλέξανδρος δε διέδωσε τη Δημοκρατία και τις πολιτειακές αξίες και άφησε πίσω του μία αυτοκρατορία, η οποία ούτε η πλέον θετική υπήρξε, ούτε μακράς χρονικής διάρκειας ήταν."


όπως έγραφε ο ΣΚΑΙ σήμερα.

Άκου ψέμματα, άκου ψέμματα. Αφού βρε Μάθιου, ο Μεγ. Αλέξανδρος δεν έσφαξε, μόνο εκπολίτισε τους βαρβάρους. Και η αυτοκρατορία πολλά χρόνια άντεξε, γιατί λες λίγα βρε κουτό; ε; Και γιατί δεν ήταν η πλέον θετική; Δεν κατάλαβα; Επειδή είχε και μερικούς σκλάβους, και μετά το θάνατο του Μεγ. Αλέξανδρου έγινε πανικός και πεθάναν μερικοί;

Αχ βρε Μάθιου, αχ βρε Μάθιου...

τσοκτσοκ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον ο Μάθιου ήθελε να κάνει αυτοκριτική και δεν του έβγαινε. Οπότε σου λέει, ας πω για τον Μέγα Αλέκο αντί για τον Αμερικάνικο Ιμπεριαλισμό.

ttsok είπε...

λες; λες να είναι δικός μας και να ήταν συνθηματικό; :-)

Κορκόδειλας είπε...

Κάπου εκεί κοντά σου ήμουν κι εγω το πάλαι '97. Wolver.

Οσο για τον τρόμπα το Μάθιου, τι να πω ρε φίλε? καθόμαστε και ασχολούμαστε με το βλάκα αντι να σηκωθει κάποιος εκει κοντά του να του σκάσει ενα χαστούκι, όχι μπουκετο, χαστουκι και να τον κάτσει στην καρέκλα του, έχουν χαλάσει τα αυτιά μας απο τέτοιες μ@λ@κίες. Ημαρτον!

ttsok είπε...

το 97; wolver; σε χάνω λίγο ...

όχι και μαλακίες, είπαμε αυτοκριτική έκανε για τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό, χρησιμοποιώντας τις πρώιμες μορφές του, επι Μ. Αλεξάνδρου .. ;-)