Πέμπτη, Μαρτίου 08, 2007

Σαν σήμερα, όπως τότε...



"Αφιερωμένο" σε όλους αυτούς που εδώ και κάποιους μήνες ενοχλήθηκαν που έχασαν τα μαθήματά τους, που το πανεπιστήμιο δεν είναι αυτό που θα ήθελαν, σε αυτούς που νομίζουν ότι η χώρα πάει πίσω, σε αυτούς που χαίρονται να βλέπουν χτυπημένους φοιτητές. Στους δημοσιογράφους που ξέχασαν τί θα πεί δημοσιογραφία και κιτρίνισαν τόσο πολύ τα τελευταία χρόνια. Σε όλους αυτούς που βγάλαν σκάρτη τη γενιά μας.


Πραγματικά αφιερωμένο (χωρίς εισαγωγικά) σε αυτούς που σήμερα πνίγηκαν στα δακρυγόνα και όρθωσαν το ανάστημά τους. Σε όλους αυτούς που όλο αυτό το διάστημα αντιστέκονται και δείχνουν ότι οι νέοι έχουν λόγο και δεν είμαστε η generation-X. Σε αυτούς που σήμερα το βράδυ θα ξενυχτήσουν γύρω από τη Βουλή ενάντια στο ξεπούλημα της παιδείας.

Σε όλους αυτούς που αντιστέκονται στη Χούντα που συνεχίζει μετά το '74 με άλλη μορφή, τη νέα Χούντα που χτυπάει συνταξιούχους, ναυτεργάτες μαθητές και φοιτητές, τη νέα Χούντα που απολύει και "ξεφορτώνεται" συμβασιούχους, τη νέα Χούντα που παρακολουθεί κάθε μας βήμα και μας φιμώνει στο όνομα της δημοκρατίας της, τη νέα Χούντα που συνεχίζει να ξεπουλάει την πατρίδα και το λαό της.

Αφιερωμένο στους ταραξίες του 73, του σήμερα και του αύριο. Σε όλους αυτούς φωνάζουν κάθε μέρα ότι ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ!

τσόκτσόκ


(φωτογραφίες από το indymedia)


Δεν υπάρχουν σχόλια: