Δευτέρα, Ιανουαρίου 14, 2008

Το ΠΑΣΟΚ εναντίον της καταστολής ...

Από το in.gr:

Το κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ, συναντήθηκε αρχικά με εκπροσώπους των εργαζομένων στο λιμάνι, οι οποίοι ζήτησαν να υπάρξει κεντρική παρέμβαση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για το θέμα.

Στη συνέχεια, κατευθύνθηκε προς την είσοδο των γραφείων διοίκησης του ΟΛΘ, όπου οι υπεύθυνοι της ασφάλειας του λιμανιού ενημέρωσαν πως θα επιτραπεί η είσοδος μονάχα στους βουλευτές για τη συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού, Γ.Τσάρα.

Προς στιγμή δημιουργήθηκε ένταση και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ εξέφρασαν την πρόθεσή τους να αποχωρήσουν εάν δεν επιτραπεί η είσοδος και στους εκπροσώπους των σωματείων. Τη στιγμή εκείνη παρενέβη ο κ. Τσάρας, δηλώνοντας ότι πρόκειται για παρεξήγηση και το θέμα θεωρήθηκε λήξαν. Ακολούθησε συνάντηση των δύο πλευρών.


Αυτά είναι! Το ΠΑΣΟΚ επανιδρυόμενο, επανιδρύει και τον αριστερό χώρο, την μαχητική δράση εναντίον της καταστολής του "σκληρού καπιταλισμού". Και για όποιον δεν πρόσεξε, πάνω που είχαν ανάψει τα αίματα:

Τη στιγμή εκείνη παρενέβη ο κ. Τσάρας, δηλώνοντας ότι πρόκειται για παρεξήγηση και το θέμα θεωρήθηκε λήξαν. Ακολούθησε συνάντηση των δύο πλευρών.
Πετάχτηκε ο Τσάρας δηλαδή, και σολέει "Όχι βρε κουτά". Ευτυχώς δηλαδή, γιατί οι άλλοι θα έβγαζαν τα μαχαίρια και σκηνές που ούτε στο Κιλελέρ δεν είδαμε, θα ελάμβαναν χώρα.

Και η ερώτησίς μου είναι μία και μοναδική: "Ο Τσίπρας τί κάνει για όλα αυτά; "


τσοκτσοκ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βρε να μην είναι και προχθές ο Τσίπρας να λύσει την παρεξήγηση όταν τα ΜΑΤ δέρνανε τους απεργούς...!!!

Rizobreaker είπε...

Η ερώτηση σου φίλε τσοκ τσοκ, είναι φιλοσοφικού χαρακτήρα και δεν δύναται να απαντηθεί μέσα στα στενά όρια και υπό τη μορφή ενός μοναδικού σχολίου, στον αχανή κόσμο της ελληνικής μπλογκόσφαιρας...! γκουχου... Εεε... Ναι... Ποια ήταν η ερώτηση??

ανεστης είπε...

Καλή χρονιά είπαμε;

ttsok είπε...

@rocean: ήταν, πνευματικά...

@rizobreaker: καλά, εσύ είσαι καλύτερος από τον Τσίπρα...

@ανέστης: όχι, οπότε "Καλή χρονιά". Τον καφέ δεν τον ακύρωσα, απλά τον μετάθεσα για 4 μήνες ... ;-) νο χαρντ φίλινγκς πλίζ.