Πέμπτη, Ιανουαρίου 24, 2008

Επιτέλους μία καθαρή μιναρούπολη ...

Όσο ήμανε στην πατρίδα τα χριστούγεννα, με λύπη μου είδα όλους αυτούς τους Πακιστανούς και Αφγανούς μετανάστες στο λιμάνι, να προσπαθούν να παίξουν κρυφτούλι με την αστυνομία, να χαζεύουν τα πλοία να φεύγουν, κτλ κτλ.


Μα καλέ αυτοί, μας βρώμιζαν το λιμάνι. Ακούς εκεί να κοιμούνται στο δρόμο και στις γωνιές. Εγώ κύριε ήρθα να μείνω έξω από το σπίτι σου να σου το βρωμίσω;


Ευτυχώς που αυτές τις μέρες, ο δήμος κατάλαβε το λάθος του και αποφάσισε να καθαρίσει την πόλη μας από αυτούς τους παλιοβρωμιάρηδες. Με την υποστηριξη της Περιφέρειας, της Νομαρχίας και του Δήμου (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ), με την υπογραφή του διευθυντή της Πολεοδομίας Βασίλη Τσονάκα (υποψήφιο βουλευτή του Σύριζα), επιτέλους τους γκρέμισαν τα σπίτια και άρχισαν να τους μπουζουριάζουν.

Θέλουμε μία καθαρή πόλη - Μία πόλη άνετη για να λάβει χώρα για άλλη μία φορά το απαύγασμα της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ!

Με τόση βρωμιά από τους μετανάστες, θα λερώνονταν τα τούλια μας.


Με τόση βρωμιά από τους μετανάστες, δεν θα μπορέσουμε να αφήσουμε τη δική μας σε ΟΛΗ την πόλη, δεν θα έχουμε χώρο να ξερνοβολάμε, να λιποθυμάμε, να πηδιόμαστε, να πίνουμε τους μπάφους μας, κτλ κτλ κτλ.

Ευχαριστούμε κύριοι που βγάλατε από τη μέση τη βρωμιά αυτών των ανθρώπων, με τον δικό σας βρώμικο τρόπο, για να βάλουμε τη δική μας βρωμιά σε λίγες μέρες ...

τσοκτσοκ

ΥΓ: Οι φωτογραφίες είναι από το σημερινό άρθρο του Ριζοσπάστη για το θέμα των μεταναστών στην Πάτρα. Το συγκλονιστικό είναι, ότι στη δεύτερη φωτογραφία, ο τύπος σώζει μία κουβέρτα από τα υπάρχοντά του, μέσα από το σπίτι που του γκρέμισε η μπουλντόζα του δήμου. Σε λίγο βέβαια θα τον συλλάβουν ...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΆΚουσα ότι και στέλεχος του ΣΥΝ είναι κάπου σε όλα αυτά. Από τη μία έβγαινε και έλεγε "τί αίσχος να εμπαίζουμε αυτόν το κόσμο" κτλ και από την άλλη υπέγραφε για το γκρέμισμα των "αυθαιρέτων".

Ανώνυμος είπε...

Πολιτισμένοι δύση βρε... Να έρχονται οι βάρβαροι να μας χαλάνε το καρναβάλι?