Παρασκευή, Μαΐου 04, 2007

Ευτυχώς που ο πρωθυπουργός κέρδισε τις εντυπώσεις!

Παρακολούθησα αποσπάσματα, γραπτά κυρίως λόγω ανγκλαιτέρας, της υψηλών τόνων κόντρας των Βράχων της Ελληνικής Πολιτικής σκηνής, Καραμανλή και Παπανδρέου.

Όπως θα έλεγε και ο Χάρυ Κλύνν, στο Αλλαλούμ ως θεατής του δράματος του Αρτέμη, "Πολύ Νόημα ρε παιδάκι μου. Μιλάμε για πολύ νόημα".

Από τη μία ο εκτός τόπου και χρόνου Yiorgos, να κατηγορεί τους τωρινούς για τα ομόλογα, λες και αυτοί έκαναν λιγότερα όταν ήταν στα πάνω, και να ισχυρίζεται ότι επιτέλους πρέπει να επανέλθουν αυτοί στην εξουσία για να σταματήσουν να τρώνε τα λεφτά του κοσμάκη. Αυτοί δηλαδή που έτρωγαν μέχρι και πριν 4 χρόνια, ξάφνου να σταματήσουν να τρώνε. Ωραία, λύθηκε το ένα!

Από την άλλη, ο K.O.S.T.A.S., ο οποίος επειδή οι υπόλοιποι είναι πιο ανίκανοι από αυτόν, την έχει βγάλει καθαρή από την κριτική, αφού ώς τώρα είναι ο βοσκός, που όλα τα πρόβατα του τα κάνουν μαντάρα, λες και αυτός δεν τα ξέρει. Ο K.O.S.T.A.S. λοιπόν, χθες στη βουλή βγήκε από τα ρούχα του και επιτέθηκε στην πράσινη διαφθορά, και ξέφυγε από την καθώς πρέπει πολιτική ευγένεια και άμιλλα.

Όλα τα παραπάνω, με βάθος πολιτικής σκέψης αναλύονται ως εξής από τον ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ[1] δημοσιογραφικό ογκόλιθο, in.gr (όχι δεν το βάζω σε λινκ σταδιάλα):

«Στην κυβέρνηση θεωρούν ή τουλάχιστον ελπίζουν ότι σταδιακά η υπόθεση θα πάψει να μονοπωλεί την επικαιρότητα και σε συνδυασμό με τα θεσμικά μέτρα (αλλαγή τρόπου διοικήσεων Ταμείων κ.τλ.) εκτιμούν ότι θα αντιστραφεί το αρνητικό κλίμα για την κυβέρνηση.

Επιπλέον, πιστεύουν ότι με την εμφάνιση του πρωθυπουργού την Πέμπτη στη Βουλή και τις αποκαλύψεις για τα «πράσινα» ομόλογα κέρδισαν τις πολιτικές εντυπώσεις. »

και λίγο πιο κάτω:

« ... «Δεν είδα καμία μάχη χθες στη Βουλή» δήλωσε ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος και προσέθεσε πως δεν συμφωνεί με τις διατυπώσεις περί «πόλωσης και όξυνσης» που αποδόθηκαν στον πρωθυπουργό.

Σε ερώτηση για το αν ο πρωθυπουργός έχασε την ψυχραιμία του στη Βουλή, ο κ. Αντώναρος απάντησε ότι οι πολίτες που παρακολούθησαν την κοινοβουλευτική διαδικασία έχουν καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα. ...
»

Και ως επιστέγασμα έρχεται και ο Πάγκαλος, ο οποίος δήλωσε ότι συμφωνεί με την εξωτερική πολιτική της ΝΔ. Και 2-3 μήνες πριν, ήταν αυτός που έλεγε το ΚΚΕ αριστερό ψάλτη της ΝΔ!

Δηλαδή, εδώ ο τόπος χάνεται και το μ****ι χτενίζεται!

Τα ομόλογα οι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ τα περνάνε στο ντούκου,
ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΩΝ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ
ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΘΑΡΗ
ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ!


... έρεβος λοιπόν ...

τσοκτσοκ

[1] Τουλάχιστον εμείς οι αριστεροί ψάλτες, βάζουμε και ένα "όργανο της ΚΕ του ΚΚΕ" κάτω από το σηματάκι. Και γι' αυτό σε κατηγορεί το in.gr, το κάθε in.gr και η κάθε ελευθεροτυπία για Κομματικοποίηση του τύπου ...



Δεν υπάρχουν σχόλια: