Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 28, 2007

33ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή

Το 33ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή, μεταφέρθηκε χρονικά λόγω εκλογών φέτος. Θα γίνει στις 7 Οκτώβρη, στις 8:00 μμ, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για πρώτη φορά μακριά από την Πανεπιστημιούπολη στα Ιλίσσια μετά από χρόνια. Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ:

«Με τη νέα δύναμη και την ευθύνη που μας δίνει η ψήφος εκατοντάδων χιλιάδων εργαζομένων και νέων που έκαναν το βήμα, που έκαναν πράξη το σύνθημα του 33ου Φεστιβάλ: "Μη στριμώχνεσαι στα μέτρα τους - Με το ΚΚΕ για τη ζωή που μας αξίζει!", προχωράμε μπροστά για να ανταποκριθούμε στους αγώνες που έρχονται».



Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ περιλαμβάνει ομιλία της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκας Παπαρήγα, συναυλία με Βασίλη Καζούλη, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Μίλτο Πασχαλίδη, Φίλιππο Πλιάτσικα, Διονύση Τσακνή. Επίσης, θα φιλοξενηθεί έκθεση πολιτικής αφίσας αφιερωμένη στον Τσε Γκεβάρα και θα προβληθεί ειδικό βίντεο, με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων από τη δολοφονία του.



Τα έσοδα του Φεστιβάλ θα διατεθούν για την ενίσχυση των μαθητών των πυρόπληκτων περιοχών της Ηλείας, όπως είχε ανακοινωθεί από το Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ, Γιάννη Πρωτούλη.

τσοκτσοκ

Δεν υπάρχουν σχόλια: