Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 27, 2007

Η ενωμένη αριστερά ...

Και πάνω που είπα να είμαι ενωτικός φέτος, για μία καλύτερη αριστερά, για ένα καλύτερο αύριο, κτλ κτλ, διαβάζω πρώτα στον Αμετανόητο για το σ/φο Ψαριανό και μετά και από το Ριζοσπάστη σήμερα:

Ο κ. Ψαριανός, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σε τηλεοπτική του εμφάνιση χτες στο MEGA, δήλωσε οπαδός της «φούντας» που φύεται στην περιοχή των Καλαμών, αλλά κυρίως εκείνης της εξ Ηλείας προερχόμενης.

Ως στήλη και ως άνθρωποι (Ηλείοι γάρ) ειλικρινώς δεν μένουμε ασυγκίνητοι για την προτίμηση του κ.Ψαριανού στα «προϊόντα» του τόπου μας.

Λυπούμεθα μόνο που, λόγω των διεργασιών στο ΠΑΣΟΚ, δε φαίνεται πιθανή μια συνάντηση του κ. Παπανδρέου με τον κ. Ψαριανό και με αντικείμενο: Τι «φούντα» και ποιας περιοχής θα ήτο προτιμότερη για τις γλάστρες στα μπαλκόνια των πολυκατοικιών...

* * * * *

ΥΓ: Το να αποδοκιμάζεις το ιλουστρασιόν «λάιφ στάιλ» είναι εύκολο και «μοδάτο». Ειδικά, μάλιστα, στους κύκλους του (τάχα μου) «εναλλακτικού» λάιφ στάιλ.


Το λοιπόν, αυτή είναι η αριστερά των μεγάλων προσωπικοτήτων; Και των αγώνων;

Ήθελα να ήξερα πότε είσαι πιο επικίνδυνος, όταν λες "Σταυρώστε με σταυρώστε με" ή "Στρίφτε το και πιείτε το Στρίφτε το και πιείτε το" ...

τσοκτσοκ

1 σχόλιο:

Χορεύοντας με τους ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ είπε...

@ Μπογιόπουλο: Νικολάκη πρέπει στα μέρη σου ν΄αρχίσετε γρήγορα την "αναδάσωση". Μην ξενερώσει ο επαναστατικός στρατός του commandante Greg Marley.