Τετάρτη, Φεβρουαρίου 07, 2007

Αϊ χάσου απελευθέρωση!

Λοιπόν, εκεί κάτω στην Ελληνική επικράτεια, απελευθέρωση θέλετε; οεο; Φάτε απελευθέρωση να έχετε να λέτε:
  1. Απελευθέρωση επικοινωνιών θέτε; Έφτασεεεε: Πηγαίνωντας από τον έναν provider στον άλλο, πλήρωσα έναν μήνα παραπάνω στον παλιό επειδή τα έκαναν σκατά αυτοί στα λογιστικά τους και γύρω στις 15£ στο τηλεφωνικό τους κέντρο για να συννενοηθώ. Στη συνέχεια, επειδή προέκυψε μετακόμιση, κατα τη μεταφορά, ο καινούργιος provider καθυστέρησε να μεταφέρει τη σύνδεση κατά μία βδομάδα, με αποτέλεσμα ο συγκάτοικος - που με ηρωισμό διεκπεραίωσε τον άθλο - να πάθει 4 ανακοπές καρδιάς και αιμορροϊδες. Ιατρικά στοιχεία στη διάθεσή σας.
  2. Απελευθέρωση ενέργειας θέτε; Έφτασεεεεε: Ξάφνου μας έρχετε στο σπίτι λογαριασμός ηλεκτρικού, με την ένδειξη "Final" πάνω πάνω. Παίρνουμε τηλέφωνο, τί είναι τούτο το "Final" ρε παιδιά; Απάντηση: Κάποιος μετάφερε σε άλλη εταιρεία το ηλεκτρικό σας, οπότε από τον επόμενο μήνα θα σας παρέχει αυτή ηλεκτρικό! Αφού εμείς δεν κάναμε κάτι τέτοιο, πώς γίνηκε αυτό ωρέ; Απάντηση: ουδέν σχόλιο. Δηλαδή κάποιος μας άλλαξε πάροχο ηλεκτρικού!!! Χωρίς εμείς να κάνουμε κάτι. Μπορεί σε λίγο να μας έβαζαν και κανα αιολικό πάρκο στο μπάνιο και να το βλέπαμε πρωί πρωί, την ώρα της ανάγκης βρε αδερφέ!
Θέτε και άλλο; Έτσι όπως πάει, κάτι θα γίνει μην αγχώνεστε [1], θα σας ενημερώσω τον επόμενο μήνα. Μπορεί να μας μετακομίσουν και το σπίτι κανα πρωί, και να ξυπνησουμε αλλού!

Έτσι για να ξέρουμε τί έρχεται από την ανθρώπινη Ευρώπη με το άλλο εφικτό πρόσωπο...σταδιάλα...

"Αν υποψιαστώ ότι θα γίνει απελευθέρωση και στην παιδεία, θα πεθάνω "

τσόκτσόκ

[1] Αυτός ο πληθυντικός μεγαλοπρέπειας προς τους αναγνώστες μου αναδεικνύει την αθρόα προσέλευση αναγνωστικού κοινού και την πληθώρα των θαυμαστών. Όσο για τους πρώτους σκληροπυρηνικούς που με ανέδειξαν, δεν σας ξεχνώ, ντοντ γουόρη.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρά γούστα είναι αυτά. Ούτε χρειάζεται να κάνετε αιτήσεις και τέτοια γραφειοκρατικά. Σε σκέφτεται η εταιρεία. Σου λέει, τόσο καιρό με την ίδια εταιρεία θα βαρέθηκες. Άρα σκέφτεσαι να αλλάξεις. Γιατί να παιδεύεσαι? Εμείς διαβάζουμε το μυαλό σου και κάνουμε την αλλαγή αυτόματα. Προχωρημένα πράγματα.

ttsok είπε...

Μόνο για αυξήσεις μισθών και μειώσεις αργούν να διαβάσουν το μυαλό μας και να το πιάσουν ...