Παρασκευή, Φεβρουαρίου 23, 2007

Ού να μου χαθείτε...

ΖΩΩΩΑΑΑΑ που έλεγε και ο Λεβέντης...

Είμαι αυτή τη στιγμή πολύ θυμωμένος. Μα ΠΑΡΑ πολυ θυμωμένος. Γιατί για μία ακόμη εβδομάδα πήρα μία γεύση από την σκατιά της ελληνικής τηλεόρασης. Και την πήρα σε μικρό βαθμό, από Αλ τσαντίρι, ΟΛΑ, Συκοφάντη Μπαστούνη. Δηλαδή:
1) Ο Βλαχαουνάκης και ο Σκατράγκας. Ού να μου χαθείτε, δεν ντρέπεστε ρε σκατάδες. Άκου τι λένε, τσίπα δεν έχουν: "Τους γονείς σας δεν τους σκέφτεστε που κάνετε καταλήψεις;", "Κουνιόταν στο μακαρείτη η κυρία!", "Ανοίγετε κανα βιβλίο τώρα;", "Τί μηχανικοί θα γίνετε μωρε;". Ρε δε ντρέπεστε; ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΜΩΡΕ; ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΜΩΡΕ; ΚΡΙΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΣΚΑΤΑΔΕΣ! Για τον πατέρα μου εσείς θα πείτε; Για το τί μηχανικός είμαι; Εσύ θα το κρίνεις βλάχο Σκατράγκα ηλίθιε αμόρφωτε βλαμένε; Αν η γυναίκα φόραγε διχτυωτές κάλτσες, ποιος είσαι εσύ που θα το κρίνεις ρε; Εσύ που με την συντηρητική ηλίθια ιδεολογία σου, αιώνες πριν θα δικάσεις μία γυναίκα και θα την κατηγορήσεις που φοράει μίνι φούστα;
2) (Αν και αυτός είναι για γέλια): Παναγιωτόπουλος, τον άκουσα στον Συκοφάντη. Έχει λέει πρόβλημα στην πίεση, και λέει καταλαβαίνει τους φοιτητές και άλλα σκατά, και ακούει τους πολίτες. Δεν ντρέπεσαι μωρέ; Τόσοι συμβασιούχοι μωρέ άνεργοι, ήσουν και υπουργός υγρασίας (που λέει και ο Ζηκός). Από τί το έπαθες την πίεση μωρέ; Αυτοί ήταν οι άνεργοι.

ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΡΕΠΕΙ! Έκλαιγες ρε Σκατράγκα επειδή όλοι αυτοί οι φοιτητές δεν έχουν εστίες να μείνουν και πληρώνουν νοίκι; Εεεε; Όταν τόσοι πατεράδες σκοτώνονται σε εργατικά ατυχήματα είπες τίποτα; Σκαταουνάκη εσυ; Σε πιάσαν τα Κρητικά σου με τους συμβασιούχους και τους απολυμένους; Έβγαλες κανα πιστόλι να ρίξεις καμία από τις μάγκικες μη χέσω μπαλοθιές σου;

Δεν ντρέπεστε μωρέ. Λίγο σεβασμό δεν έχετε; Λίγο ρε πούστη μου. Μεγαλοεκδότες, παραθυράκηδες, δε ντρέπεστε λίγο. Δεν αφήνετε ούτε να μιλήσει τον κόσμο μωρε.

Τίποτα. Ένας παραθυρικός αυνανισμός ηλιθιότητας είστε.

Αλλά μην αγχώνεστε ρε. Αυτά τα νεύρα τα έχουν και άλλοι πολλοί, θα έρθει και η ώρα σας. Όλων εσάς σκατάδες στα ΜΜΕ. Και ο λαός θα ξυπνήσει και ούτε να σας φτύσει δεν θέλει. Ούτε να σας φτύσει.

τσόκτσοκ

Δεν υπάρχουν σχόλια: