Δευτέρα, Απριλίου 21, 2008

ΣυνασπισμενοΛαμπράκηδες, πόσο πολύ πουλημένοι είστε...

Ήθελα πάντα να είμαι ανεκτικός με το Συνασπισμό, έτσι για υπάρχει μία ωραία αύρα πάνω από τις ζυμώσεις τις αριστεράς ...

Σήμερα στο ρεπορτάζ του in.gr για τα γεγονότα στη Μανωλάδα, το ρεπορτάζ αφού αναφέρει την επιτυχία των εργατών να πάρουν παραπάνω μεροκάματο, συνεχίζει:

Τις άθλιες συνθήκες εργασίας των μεταναστών στις καλλιέργειες φράουλας στη Μανωλάδα Ηλίας κατήγγειλαν στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, τη Μ.Δευτέρα, εκπρόσωποι του Συνασπισμού και κοινωνικών οργανώσεων, καλώντας την κυβέρνηση να παρέμβει για να λυθεί το πρόβλημα.



Όπως ανέφεραν, στην περιοχή ζουν κι εργάζονται περίπου 3.000 μετανάστες, οι οποίοι διαβιούν σε περίπου δέκα πρόχειρους καταυλισμούς, που έχουν στήσει οι ίδιοι σε χωράφια μικροκαλλιεργητών.


Συνεχίζει το άρθρο με τη δράση του Συνασπισμού στην περιοχή, δηλώσεις άλλων κομμάτων, κτλ κτλ ...

Καμία αναφορά στα επεισόδια και στους τραυματισμούς των στελεχών του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ. Για τις συμπλοκές των εργατών με τους τραμπούκους μεγαλοαγρότες ...

Καμία αναφορά στην παρέμβαση του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ στην περιοχή εν γένει, πώς οι Κομματικές/Κνίτικες οργανώσεις δηλαδή Αχαϊας, Ηλείας και Μεσσηνίας βρέθηκαν εκεί από την πρώτη στιγμή.

Καμία αναφορά για το πώς έγινε η αύξηση στα μεροκάματα, για την κινητοποίηση που υπήρχε ...

Καμία αναφορά στο Ριζοσπάστη που ένα χρόνο πριν αποκάλυψε αυτό το ζήτημα ...

Όχι για να γίνει popular το ΚΚΕ, όχι για να γίνουμε μουράτοι, όχι για να ανέβουμε στις δημοσκοπήσεις ... Απλά γιατί αυτό είναι ατιμη, ανήθικη, πούστικη και ύπουλη συμπεριφορά, με τις πλάτες άλλων αγώνες γκεσταπίτοασφαλίτες του 21ου αιώνα ...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ IN.GR ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ


ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ IN.GR, ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΕ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΟΠΙΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ


ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ" ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΕΝΟΙ, ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΚΑΛΕΣ ΝΕΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!




τσοκτσοκ

4 σχόλια:

Turdus Merula είπε...

η ανεκτικότητα στην τακτική τους,ήταν πάντα η ηλιθιότητά μας.Μην χαρίζετε σε κανέναν τίποτε!!!

Rizobreaker είπε...

Συμφωνώ απολύτως και με ttsok και με mz!!

Γιώργος Μαργαρίτης είπε...

Opium the masses, τα λένε και οι Dying Fetus αλλά ποιος τους ακούει?

Ανώνυμος είπε...

Ε!Ξέρεις τώρα ότι το συγκρότημα Λαμπράκη γουστάρη τον ΣΥΡΙΖΑ ως ανάχωμα του ΚΚΕ.Δεν είναι τυχαίο που μιλάει υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ ο Πρεντεντέρης
που είναι μέλος του ΔΣ του Συγκροτήματος αυτού.
Το άλλο που έβγαλε η χαφιεδοτυπία την άλλη μέρα των φοιτητικών εκλογών??Ότι η ΠΚΣ πέφτει στα ΤΕΙ.Οι τύποι θέλουν πάρα πολύ να μας εξαφανίσουν!!!!