Τρίτη, Αυγούστου 28, 2007

Για την αυριανή συγκέντρωση ...

Σκέφτομαι σήμερα το πρωί και το εκδήλωσα σήμερα το πρωί με δύο σχόλια στο πολιτικό blog και στον a.f.marx.


Δε διαφωνώ με τις αυθόρμητες κινήσεις πολιτών , πιστεύω ότι είναι κάτι πολύ φυσικό και υγιές για την κοινωνία. Απλά αυτή τη φορά επικρατεί στην ελληνική μπλογκόσφαιρα τα εξής:

Είναι όλοι τους καθάρματα - Μαύρο σε ΝΔ / ΠΑΣΟΚ στις εκλογές Επανίδρυση κράτους και λαού - Όλοι είναι ανίκανοι Κανείς δεν κάνει τίποτα - Κανείς δεν αντιδρά. κτλ κτλ κτλ

Δεν διαφωνώ με αυτές τις εκτιμήσεις. Αλλά όταν έχει καεί όλοι η Ελλάδα, όταν όλος ο κόσμος έχει λυγίσει κάτω από την εικόνα της μεγάλης καταστροφής, δεν μπορεί να κατηγορείς πάλι ρε φίλε τον μαλάκα τον Έλληνα και μετά να κανονίζεις συγκέντρωση στο Σύνταγμα την τετάρτη.

Γιατί όπως έγραψα και στα παραπάνω σχόλια, μην καταντήσουν αυτά τα "αυθόρμητα" και "απολίτικα" να γίνουν μία ρουτίνα / μόδα της ελληνικής μπλογκόσφαιρας με εβδομαδιαία στήλη στο in.gr .


Να γίνει και η συγκέντρωση, να γίνονται και κάθε μέρα πορείες, να ξυπνήσει λίγο ο κόσμος επ' ευκαιρία, να ταρακουνηθούν κάποιοι. Αλλά όταν υπάρχουν τόσες ανάγκες σε εθελοντές, πιο οφέλιμο θα ήταν οι έλληνες μπλόγκερς να κάνουν και καμια βάρδια στον Υμηττό ή αλλού. Γιατί το πράγμα κύκλους κάνει και θα πέσουμε στην κατηγορία του μαλάκα του άχρηστου Έλληνα!

τσοκτσοκ

2 σχόλια:

Χορεύοντας με τους ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ είπε...

Υπογράφω κάθε σου λέξη

ttsok είπε...

τώρα που είμαστε 2, λες να κάνουμε καμία μάζωξη και εμείς στο σύνταγμα; μεθάυριο; ;-).