Κυριακή, Αυγούστου 26, 2007

Το ΚΚΕ στη μάχη των πυρκαγιών

Ανακοίνωση του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Βρισκόμαστε απέναντι σε μια πύρινη λαίλαπα πρωτοφανούς έκτασης και καταστροφής δασών, σπιτιών και νοικοκυριών. Θρηνούμε ανθρώπινες ζωές.

Είναι ώρα άμεσης δράσης.

Το ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ καλεί τις Κομματικές Οργανώσεις και την ΚΝΕ σε επαγρύπνηση και άμεση κινητοποίηση σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Να κινητοποιήσουν το λαό για να προλάβουν αν είναι δυνατό την εκδήλωση νέων εμπρησμών.

Να κινητοποιήσουν τα συνδικάτα, να απευθυνθούν και να καλέσουν σε ετοιμότητα τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και άλλους τοπικούς φορείς.

Αυτή τη στιγμή η αυξημένη λαϊκή επαγρύπνηση και κινητοποίηση είναι ο παράγοντας αποφασιστικής σημασίας για να προληφθούν νέες πυρκαγιές.

Το χέρι των εμπρηστών, αποθρασυμένο από την πολιτική του δικομματισμού, τα διάφορα συμφέροντα και τις τεράστιες ελλείψεις του κρατικού μηχανισμού, μόνο η λαϊκή κινητοποίηση μπορεί να το εξουδετερώσει.

ΑΘΗΝΑ 25/08/2007

* * * * *

Από το πρωί, μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ παρουσιάζονται σε Οργανισμούς Αυτοδιοίκησης, στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, και αλλού, για να βοηθήσουν. Ήδη έμαθα ότι από 3 φίλους, ότι το πρωί έκαναν την πρώτη τους 6ωρη βάρδια, στις φωτιές στον Υμηττό και στα Στύρα.

Επειδή, δεν είναι όλες οι πολιτικές Μαυρογιαλούριες!

Και επειδή, πριν φτάσει κανείς να σβήσει τις φωτιές της κυρίαρχης πολιτικής, ας αναρωτηθεί ποιος τις έβαλε, πότε και πού και πώς.


τσοκτσοκ

Δεν υπάρχουν σχόλια: