Τετάρτη, Ιουνίου 27, 2007

Ρόμπαι Ξεκούμπωται ... Εκ του παρελθόντου που λεν ...

«Ευτελισμός»

«Στο ναυάγιο Οτσαλάν προσθέτει και τον ευτελισμό της Βουλής και των θεσμών. Κινδυνεύει να παγιώσει στην ελληνική γνώμη την άποψη ότι τον παρέδωσε. Είναι αναγκαία η σύσταση εξεταστικής επιτροπής».

* * * * *

Η δήλωση που διαβάσατε έγινε στις 18/2/1999. Αφορούσε στον Θεόδωρο Πάγκαλο και στην άρνησή του να παραστεί στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων όπου επρόκειτο να συζητηθεί η υπόθεση Οτσαλάν.

Τη δήλωση αυτή για τον Πάγκαλο (περί «ευτελισμού» και «παράδοσης» του Οτσαλάν) είχε κάνει η κ. Μαρία Δαμανάκη. Είναι η ίδια που πριν λίγες μέρες σε τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων (Αλτερ) κληθείσα να τοποθετηθεί στις ύβρεις του Πάγκαλου κατά του «Ριζοσπάστη», απάντησε ότι τίθεται «αλληλέγγυα» με τον Πάγκαλο... Φυσικά από το 1999 έχουν περάσει αρκετά χρόνια και έχουν αλλάξει πολλά. Ανάμεσα σε άλλα και ότι πλέον η κ. Δαμανάκη πέρασε στο ίδιο κόμμα με τον Πάγκαλο. Και στο ίδιο μήκος κύματος, γενικώς...

(Μπογιόπουλος, Ριζοσπάστης, Τετάρτη 27/06/07)

* * * * *

Τί να πεις τώρα και τί να αναλύσεις ... Μαζεύονται μαζεύονται μαζεύονται μαζεύονται, να δω για πόσο θα την σκαπουλάρουν...

τσοκτσοκ


2 σχόλια:

Rizobreaker είπε...

Φίλε ttsok είδα το απόσπασμα από το δελτίο του Alter και πραγματικά γουστάρω ακόμα περισσότερο τον Μπογιόπουλο (τον γούσταρα ως μυαλό πάρα πολύ, αλλά τώρα ακόμα περισσότερο)!
Καλά την γελοία απάντηση (μη απάντηση μάλλον) της ex-συντρόφισσας Δαμανάκη δεν την σχολιάζω καν, γιατί όπως είπε κι ο Νίκος ο χρόνος μας είναι πολύτιμος...!

Tsok Tsok είπε...

Καλά, ένα μικρό απόσπασμα που είδα με τον Μπογιόπουλο, στο Λαζόπουλο, κόντεψαν να μου πέσουν οι τρίχες με αυτά που έλεγε η Δαμανάκη... Όσο για τον Μπογ., σωστός και πάλι σωστός!