Παρασκευή, Μαρτίου 21, 2008

Προς τους απηυδισμένους με τις απεργίες ...

Δε μας χέζετε λέω εγώ ...

Οι εργαζόμενοι στον ΟΤΑ, έχασαν μισό μηνιάτικο [1], επειδή διεκδικούν να γίνεται σεβαστό το γεγονός ότι μαζεύουν καθημερινά τα σκατά ΜΑΣ. Και τώρα όχι μόνο θα μαζέψουν κανονικά τα σκατά ΣΑΣ, αλλά θα μαζέψουν σάπια σκατά ημερών ...


Οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ, αρκετοί τουλάχιστον, δουλεύουν υπό δύσκολες συνθήκες εργασίας και με κίνδυνο της ζωής τους αρκετές φορές, για να έχουμε ρεύμα και να μπορείτε να έχετε ίντερνετ - που χωρίς αυτό μη χέσω δε μπορείτε να ζήσετε λεπτό. Μετά από απεργία 20 ημέρων, έχοντας χάσει σχεδόν όλο το μηνιάτικο, μπαίνουν στη μάχη πάλι της δουλειάς, και για να επαναφέρουν τις λειτουργίες σε κανονικούς ρυθμούς.

Όλοι εσείς, που κατεβάζετε τόσες ημέρες τα σκουπίδια και δεν τα κρατάτε στο μπαλκόνι σας, μην τολμήσετε να πείτε "δε ντρέπονται οι καθαριστές, δε σέβονται τον κόσμος, δεν δεν δεν". Όλοι εσείς που τόσες ημέρες κατεβάζατε κανονικά τα ΣΚΑΤΑ σας γύρω γύρω από τους κάδους.

τσοκτσοκ

[1]: γιατί όπως (δεν) θα ξέρετε, σε περίπτωση απεργίας, το δημόσιο κρατάει μεγαλύτερο ποσό του καθαρού ημερομισθίου. Νομίζω κρατάει το ποσό που αντιστιχοί και στις κρατήσεις .... ;-)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μη βάζεις ιδέες: θα πάρει καμιά πρωτοβουλία ο σκάι του Αλαφούζου και θα αρχίσει να καταγγέλλει ως αντιοικολογικές τις απεργίες και στον καθένα που θα υπογράφει για αυτό θα δίνει και μία λάμπα philips.