Πέμπτη, Μαρτίου 06, 2008

Μπουγέλωμα αστέγου από αστυνομικό στην ΑθήναΟ απόλυτος εξευτελισμός της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, από το "όργανο της τάξης".

Θαυμάστε το "Ελληνικό Μεγαλείο", τον "Ελληνικό Πολιτισμό", ξέρετε από αυτόν που καταγόμαστε και δε θέλουμε να ξεχνάμε, ειδικά τις τελευταίες ημέρες.

Γελάς ρε που σε λέει λαμόγιο; Μη γελάς! Γιατί είσαι!

τσοκτσοκ

6 σχόλια:

Antonios Politakis είπε...

Ατιμωτική παραίτηση, μεγαλειώδες πρόστιμο. Αντε μην ξεφύγω και πώ κρέμασμα για παραδειγματισμό.

Γιάννης είπε...

Γεια σου!
Το είχα βάλει και εγώ πριν καιρό. Είναι απαίσιοι και καθίκια...

http://giannissouidos.wordpress.com/2007/12/25/%ce%95%ce%9b%ce%9b%ce%97%ce%9d%ce%99%ce%9a%ce%97-%ce%91%ce%a3%ce%a4%ce%a5%ce%9d%ce%9f%ce%9c%ce%99%ce%91-grekisk-polis/

ttsok είπε...

Γεια χαρά Γιάννη, δεν το είχα δει σε σένα, μου το έστειλαν με email πρόσφατα και το βρήκα και στο youtube ...

Καθίκια και απαίσιοι ναι. Δεν ξέρω αν τους έβγαζαν τις φωτογραφίες κάθε τόσο "αυτοί οι αστυνομικοί ατιμάζουν το αστυνομικό σώμα" θα είχε κάποιο αποτέλεσμα ... Ούτως ή άλλως δεν τα κάνουν από μόνοι τους αυτά, κάποιοι τους τα μαθαίνουν.

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ είπε...

"αυτοί οι αστυνομικοί ατιμάζουν το αστυνομικό σώμα";
Μα για να χάσει κάποιος (ή κάποιο σώμα) την τιμή του πρέπει πρώτα να έχει τέτοιο πράγμα;
Είναι τσεκαρισμένο πως το "σώμα" των πραιτωριανών έχει "τιμή" και κάποιοι "επίορκοι" (πάντα γελάω όταν το ακούω αυτό) την ατιμάζουν;

Faggy Boy είπε...

Πραγματικά προκαλεί αηδία!

Αν ρωτήσω αν έχει καταγγελθεί το παρόν περιστατικό, κι αν έχουν αποδοθεί ευθύνες... Θα είμαι μαλάκας; (Τα’ αυτονόητα ρωτάω ο πούστης!)

ttsok είπε...

@αμετανόητος: πετάω κανα τέτοιο μπας και κάποιος αστυνομικός πιαστεί στο φιλότιμο, αλλά ...

@faggy boy: δεν γνωρίζω. Δεν γνωρίζω επίσης από πότε είναι, και αν έχει κυκλοφορήσει στα κανάλια ... Όλο και κάποιος θα τον πετύχει όμως αυτόν. Φαντάσου 300 άστεγοι της Αθήνας, να μπουγελώνουν στο σπίτι του αυτόν τον αστυνομικό ... ;-)