Δευτέρα, Δεκεμβρίου 03, 2007

Άβατο των Ζωνιανών vs. Άσυλο του Πολυτεχνείου

Το ένα δημιουργήθηκε από το σύστημα, χρησιμοποιώντας τους Κρητικούς, ώστε να ξεπλένει η πολιτεία τις βρωμιές της και να συντηρεί τους φιλήσυχους πολίτες της και να κοιμίζει το λαό ...

Το δεύτερο το διεκδίκησε ο λαός ο ίδιος, για να χτυπάει το σύστημα και τις βρωμιές του και να ξυπνάει τους φιλήσυχους πολίτες τους οποίους αυτό προσπαθεί να κοιμήσει με χασίσια ...


τσοκτσοκ

3 σχόλια:

ανεστης είπε...

Να σε πειράξω λίγο;
Μήπως σήμερα το ακαδημαικό άσυλο έχει φτάσει να είναι χειρότερη ντόπα;

ttsok είπε...

Περίμενα να με πειράξεις βασικά ... ;-)

Όχι δεν είναι χειρότερη ντόπα. Όταν ένα ολόκληρο νησί, μαζί με Ηλεία, Μεσσηνία, κτλ κτλ σταματάνε να δουλεύουν μία μέρα και παραλύει η οικονομία της Ολλανδίας που λέει και το ανέκδοτο, όταν μία ολόκληρη κοινωνία τον τελευταίο μήνα ασχολείται με αυτό λες και ανακάλυψαν τον τροχό, κτλ κτλ, ε ΟΧΙ αυτό είναι μεγαλύτερη ντόπα.

Καπνίζουμε δεν καπνίζουμε, με την κατάσταση αυτή έχουμε ντοπαριστεί για τα καλά. Και όχι δεν συγκρίνεται με την ΥΓΕΙΕΣΤΑΤΗ αντίδραση/αμφισβήτηση των φοιτητών προς τα νομοσχέδια και τα προβλήματα της κοινωνίας. Αντίδραση και αμφισβήτηση που καταφέρνουν να "κάνουν" επειδή μπορούν να εκφράζουν τις ιδέες τους ελεύθερα και υγειώς. Όχι να ναρκώνουν τους πάντες μέσα από ένα παράθυρο.

ανεστης είπε...

Μήπως έμαθες όσα έγιναν στο Πάντειο; Ποιά είναι η γνώμη σου για το κάψιμο της κάλπης;
Έχεις αναλογιστεί ποιο είναι το κατεστημένο που σε έστειλε να σπουδάζεις στα ξένα;
Στα λέω γιατί σε πάω και νομίζω οτι παλεύεις ανάμεσα στην αλήθεια και στα κομματικά παγιωμένα. Διαφορετικά δεν θα έμπαινα στον κόπο.