Παρασκευή, Ιουλίου 06, 2007

Το συνέδριο/gala της ΝΔ ξεκινά!


Μιλάμε αφασία το σημερινό άρθρο στο in.gr για το συνέδριο της ΝΔ. Αναλύεται πλήρως το σκεπτικό που ο πρόεδρας θα επιτεθεί στο ΠΑΣΟΚ:

"... Κηρύσσοντας την έναρξη του Συνεδρίου της ΝΔ, αναμένεται να εξαπολύσει την πιο οξεία επίθεση που έχει ποτέ επιχειρήσει κατά του κ. Παπανδρέου αξιοποιώντας πολιτικά την παραίτηση του Γ.Παπακωνσταντίνου..."


Το ντεκόρ του σταδίου, η γραμματική και το συντακτικό του λόγου θα είναι:

" ... Μιλώντας συχνά σε πρώτο ενικό πρόσωπο, ο κ. Καραμανλής θα περιγράψει τους στόχους που θέτει για τον ίδιο και την κυβέρνησή του μετά τις εκλογές, ενώ ταυτόχρονα θα πραγματοποιήσει ένα μακρύ απολογισμό του κυβερνητικού έργου υλοποιώντας το κεντρικό σύνθημα που επελέγη για το Συνέδριο της ΝΔ, το οποίο θα έχει αναρτηθεί στο ΣΕΦ, τονίζοντας: «Μαζί πετύχαμε πολλά και θα πετύχουμε ακόμη περισσότερα στο μέλλον»..."

Ενώ με πραγματικά εσωτερικές διαδικασίες σοβαρού κόμματος, με συνοχή στην πολιτική του και καμία διάθεση για εσωκομματικές φατρίες θα εκλεγεί η Κεντρική Επιτροπή:
"...
Η Ντ.Μπακογιάννη φιλοδοξεί να εκλέξει περίπου το 20% των συνέδρων, ενώ μία σημαντική μερίδα των μελών της ΚΕ επιδιώκουν να εκλέξουν ο Γραμματέας της ΝΔ Λ.Ζαγορίτης, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Β.Μεϊμαράκης, ο υπουργός Πολιτισμού Γ.Βουλγαράκης και ο διευθυντής του ιδιαίτερου γραφείου του Πρωθυπουργού Κ.Σταϊκούρας...."


Disclaimer: Τα κουστούμια των συνέδρων επιμελείται ο σχεδιαστής Takis, τα μαλλιά ο κομμωτής Lakis, τα σκηνικά ο σκηνογράφος Sakis. Το catering (εταιρεία Pakis) θα παρέξει ελαφρά σνακ εντός των διαλειμμάτων και soft drinks, στα μεσημεριανά γεύματα ψαρικά με έμφαση στον καπνιστό σολωμό, ενώ τα βραδυνά γεύματα θα αποτελούνται από ποικιλίες κρεατικών. Παρέχεται η δυνατότητα γευμάτων για χορτοφάγους. Παρακαλούνται οι σύνεδροι να συνοδεύονται γιατί δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε αρχιδοκαμποπαρέες. Επίσης, θα υπάρχει αυστηρός έλεγχος dress code στην είσοδο από τους φουσκοτούς της ΟΝΝΕΔ, οπότε παρακαλείστε οι της λαϊκής δεξιάς να ξεταγκιάσετε την εργατίλα και να προμηθευτείτε τις ειδικές στολές-κουστούμια που ενοικιάζει το κόμμα μας, από τα γραφεία. Προσκλήσεις διανέμονται από γραφεία τοπικών οργανώσεων της ΝΔ, μέσω τηλ στο 0800-11-22-ND και για online κρατήσεις στο www.thelokiegonasymmetexostogalaypoti8emenosynedriothsND.gr.

Άντε καλές αποφάσεις και καλές συζητήσεις να έχετε σύνεδροι. Μην σκίσετε κανα καλσον!

τσοκτσοκ

4 σχόλια:

Rizobreaker είπε...

Χαχα!! Πολύ καλό φίλε ttsok!! Εύγε!!

Ανώνυμος είπε...

Ζογκλέρ και ακροβάτες δεν θα έχει? (εκτός από τις ακροβασίες του πολιτικού λόγου) Επίσης δεν βλέπω πουθενά τον Βας Βας. Έτσι ξεροσφύρι θα την βγάλουμε Έστω μία Πέγκυ?

Επίσης δεν βλέπω να είναι συνέδριο web 2.0 σαν τα ΠΑΣΟΚια. Ή ξέχασες να μας ενημερώσεις? Ο Γιακκουμάτος δεν θα κάνει live blogging και podcasting?

Υ.Γ. Ελπίζω να έχει καλύτερες γλάστρες το συνέδριο της ΝΔ, για ντεκόρ πίσω από τον Κωστάκη όταν μιλάει. Οι ΠΑΣΟΚοι δεν είχαν κάνει και τις καλύτερες επιλογές.

Unknown είπε...

Έγραψες!

ttsok είπε...

Για ζογκλέρ σκεφτόντουσαν να κάνουν ότι έκανε ο Sakis παλαιότερα αλλά υπάρχουν φήμες ότι οδεύει κι αυτός προς το ΛΑΟΣ.

Φήμες θέλουν τον Γιακουμάτο να κρύβεται πίσω από τις τελευταίες επιθέσεις των Ρώσων Χάκερ στην δημόσιες υπηρεσίες της Εσθονίας. Με βάση έγκυρη πηγή, ο Γιακουμάτος εκπαιδεύτηκε στο "Λαϊκό Δεξιό Μέτωπο της KGB" και αυτή τη στιγμή χρησιμοποιείται ως διπλός πράκτορας από Ρηγίλλης και Περισσό για την κατατρόπωση του σοσιαλιστικού ΠΑΣΟΚ. Προμηνύεται λοιπόν χάκεμα της σελίδας του ΠΑΣΟΚ και μεγαλειώδη εμφάνιση του Γιακουμάτου με τον Linus Torvalds, ώστε η ΝΔ να μπει στη διαδικτυακή πολιτική μάχη με Linux.

Τέλος ειδικευόμενες καλλίγραμμες Δαπίτισσες και ΟΝΝΕΔίτες με θεληματικό πηγούνι και τριγωνική πλάτη, σαν τα κρύα τα νερά, θα στέκονται πίσω από τον τιμονιέρη (τον Κωστάκη ντε), αναδεικνύοντας έτσι πόσο λογίζει τα νιάτα η ΝΔ.