Τρίτη, Ιουλίου 10, 2007

Γιατί οι Πασόκοι λυσσάνε με το ΚΚΕ;

ΟΕΟ;

Το λοιπόν, ο Ν. Μπογιόπουλος ξαναχτυπά στο σημερινό Ριζοσπάστη. Για να δούμε για να δούμε:

* * * * *

«... η απόφαση του ΠΑΣΟΚ να σκληρύνει τη στάση του απέναντι στο ΚΚΕ δεν αποσυνδέεται και από τα ευρήματα κάποιων δημοσκοπήσεων που έχει στα χέρια της η αξιωματική αντιπολίτευση και τα οποία δείχνουν ότι οι όποιες απώλειες λόγω του άρθρου 16 ή της συνολικότερης στάσης του για την παιδεία κατευθύνονται στο χώρο της Αριστεράς και κυρίως στο ΚΚΕ, που εμφανίζει ποσοστό γύρω στο 8%-8,5%».

Αυτά γράφτηκαν στις 8/2/2007 στην εφημερίδα «Νέα».

Οπως έγραφε χτες η «Ελευθεροτυπία», ένα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο που προκύπτει από τις δημοσκοπήσεις είναι ότι το 12,8% των ψηφοφόρων που το 2004 είχαν ψηφίσει ΠΑΣΟΚ, και που σήμερα εμφανίζονται «αναποφάσιστοι», δηλώνουν ότι στις ερχόμενες εκλογές προσανατολίζονται να ψηφίσουν ΚΚΕ.

* * * * *

Φοβήθηκαν δηλαδή το αυτονόητο, ότι ο κόσμος που τους ψηφίζει τόσα χρόνια αρχίζει να αντιλαμβάνεται τί θα πεί Βερύκοκο και έχει αγανακτήσει, ενώ έχει αρχίσει σοβαρά να σκέφτεται να μην τους ψηφίσει για άλλη μία φορά. Όσο και αν αυτοί θυμηθούν το "Ο λαός δεν ξεχνά τί σημαίνει δεξιά" και το "Βρώμικο 89 ΚΚΕ-ΝΔ", ο λαός γνωρίζει.

Έτσι για να μην έχουμε καμία αυταπάτη ότι το ΠΑΣΟΚ αγωνίζεται για τη δημοκρατία του τύπου που έχει καταπατήσει ο Ριζοσπάστης και για την Αριστερά στην Ελλάδα.

τσοκτσοκ

Δεν υπάρχουν σχόλια: