Παρασκευή, Νοεμβρίου 10, 2006

Και στο λεγόμενο διαταύτα ... Σε σας μιλάω bloggers!!!

Αγαπητέ αναγνώστη (αν υπάρχεις).

Μετά από 2 ωρίτσες, το blog μου άρχισε να αποκτάει μία μορφή. Μπήκαν κάποια λινκς, έγινε μία σχετική μορφοποίηση. Ήρθε η ώρα λοιπόν, να στείλω το λινκ του σε μερικούς φίλους, bloggers και μη, για να κάμουν αυτό που σε άπταιστα ποντιακά καλείται εβαλιουέησιον.

Μερικές παραπάνω λεπτομέρειες για το blog λοιπόν. Θα είναι προφανώς στα ελληνικά και επιπλέον είπα να κάνω μία προσπάθεια να μεταφράσω και πληροφορικούς[1] όρους στα ελληνικά και να τους χρησιμοποιώ. Κυρίως για να γελάσουμε λίγο, αλλά και για να δώ αν αυτό που προτείνουν οι κύριοι της Ακαδημίας είναι εφικτό[2].

Είναι η πρώτη μου απόπειρα, οπότε παρακαλώ να είστε επιεικείς. Επίσης για το ορθρογραφικά λάθη, μίας και γράφω αυτή τη στιγμή από το εργαστήριο[3] και δεν έχω ελληνικό λεξικό, υπάρχει η πιθανότητα να υπάρχουν λάθη. Ωπώται να ήσται παρακαλό ληγάκοι αιπυεικίς.

Το αυτό λοιπόν. Εντός των ημερών θα κάνω νέες βελτιώσεις στην διεπαφή[4] και θα κάνω και ένα σοβαρό πόστ. Να χαρεί και η μανούλα μου.

Με τιμή,
τσοκτσοκ

[1]: αν το σωστό είναι πληροφοριακός ή πληροφορικός όταν αναφερόμαστε σε κάτι της 'πληροφορικής' δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί. Νομίζω ήταν και αντικείμενο συζήτησης παλιότερα (3-4 χρόνια πριν) σε ένα RAM.
[2]: το μοντέλο πλαγκώνα, το σάντουιτς αμφίψωμο, το bit διφίο ..... Que malagenia
[3]: σκοτωθήκαμε στο demonstrating πάλι σήμερα
[4]: βλ. inteface

4 σχόλια:

Harry είπε...

Μπούχαχαχα
Καλωσόρισες στην κοινότητα των ιστολόγων[1] λοιπόν. Εξαμόλησε κι εσύ τα διφία σου στο διαδύκτιο!

[1] Blogger

Thrasos είπε...

Μπράβο Μπράβο[1] για την κίνηση, καλωσήρθες στον κοσμο των Blogger[2]


[1]Βεντούζα Βεντούζα
[2]Πεοκρούντων

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
ttsok είπε...

Ευχαριστώ αγαπητοί φίλοι. Έτσι να εμλουτίζουμε την πληροφορικο-ωρολογία μας. Καλό μου ξεκίνημα λοιπόν...