Πέμπτη, Νοεμβρίου 30, 2006

Άτιμο "Θίσις-Προπόζαλ" ... σ' έφαγα!!!

Αγαπητέ μοναχικέ μου αναγνώστη[1], θα ήθελα απλά να σου πώ ότι το τιμημένο thesis proposal δεν με έριξε ... Το έσφαξα στο γόνατο!!! Ζήτω - Hurray - Hura!

Και το συμπέρασμα: γερνάω και γίνομαι πιο συνεπής και αποτελεσματικός μάλλον... μιλάμε για πολύ ωριμότητα ρε παιδάκι μου, θα πέσω από το δένδρο σε λίγο με το κεφάλι πάνω σε μία οθόνη[2].

Όβερ εντ άουτ. Εντ άι'λ μπι μπάκ σούν, αζ σούν αζ πόσιμπλ[3].
τσόκτσόκ.


[1] ΝΑΙ ΝΑΙ, το ξέρω ότι υπάρχεις τελικά!
[2] CRT 19'' κατά προτίμηση, μ' αρέσουν οι χαρντκορίλες.
[3] Δοκιμάστε να γράψετε - συγγνώμη γράψεις, είπαμε απόκτησα αναγνώστη μην πάρουν και τα μυαλά μας αέρα - έτσι πάνω από 4 προτάσεις στα αγγλικά και μετά θα τα βλέπετε όλα ανάσκελα, σαν καραγκιοζιλίκια που έλεγε και ο Ζήκος προσπαθώντας να διαβάσει αγγλικά...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συχαρήκια. Για τα κεράσματα πως θα το κανονίσουμε;

Ο αναγνώστης σου

ΥΓ
Ναι ήμουνα από πάνω και περίμενα πότε θα γράψεις ποστ

ttsok είπε...

χαχαχαχαχα, καλά εσύ δεν είσαι απλά αναγνώστης, είσαι και φαν.... Οι ευθύνες είναι τεράστιες από κάτι τέτοιο!

Κέρασμα περίμενε, μέχρι την επόμενη τετάρτη που θα πιστοποιηθεί εκ της επιτροπής των πρεσβυτέρων επιστημόνων ότι το παπαρο-ρεπόρτ είναι οκ. Αν όλα πάνε καλά και τότε, θα κάνω να βρέξει ούζο, γιοβαρλάκια και ντολμαδάκια, σε όλους εμάς τους ξενιτεμένους στην Εγγλεζία! Αν δεν πάει καλά, θα βρέξει χοντρομπίγουλη [1] και κρασί και σαρδέλες παστές, γιατί σιγά μην κάτσουμε να σκάσουμε κι όλας!

τσόκτσόκ

[1] Χοντρομπίγουλη: χοντρός φιδές, ή στα μέρη κάτω από τ' αυλάκι η τοματόσουπα με χοντρό φιδέ και σέλινο, ύψιστον καλοκαιρινόν αίδεσμα.

Harry είπε...

Κονγρατσουλέισονς μαϊ φρέντ. Ιν δε χόουπ οφ σίινγγ έβρυθινγκ απσαϊντ ντόουν αϊ αμ ράιτινγ λάικ δις, μπατ στιλλ άι καν σι νο λάιτ. Σόου γουάτ δε φάκ άρ γιου τόκινγκ εμπάουτ;

Μπίτς!

ttsok είπε...

γιου λιτλ μπασταρντ:
1) ντοντ γιου ράιτ έβερ εγκέν λάικ δατ ον μάι μπλόγκ
2) ιφ γιου ράιτ δις κάιντ οβ στάφ γιου'λ νέβερ σι δε λάιτ.
Μπι α ντίσεντ μπλογκ-ράιτερ εντ γιου'λ σι δε λάιτ ... Ο μάι γκάντ, άι ολρέντυ σι δε λάιτ... γιου σι; ιτ γουέρκς!

τσοκτσοκ